Pâine De Maimuță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea de maimuță. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 2 linguri de zahăr granulat, 1/4 cană de unt, laptele, vanilia și ouăle până se formează aluatul moale. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Cu mâinile unse, rulați aluatul în bile.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoara.
Rulați fiecare bilă de aluat în amestec de zahăr; așezați bilele la întâmplare în tigaie.
Se presară cu orice amestec de zahăr rămas.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 1 cană de unt. Se amestecă zahărul brun; se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe 2 minute; scoateți din căldură.
Se toarnă amestecul de caramel peste bilele de aluat în tigaie.
Coaceți 22 până la 28 de minute sau până se rumenesc ușor deasupra. Se răcește 3 până la 5 minute.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Scoateți tava; Se răcește 10 minute.