Pâinea cu dovleac-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, frișcă grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine De Dovleac Cu Ghimbir, Pâine De Ghimbir De Dovleac, și Pâine de dovleac portocaliu-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Combinați oul, Zara, dovleacul și melasa; se amestecă în amestec de firimituri doar până se umezește. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4-in. Pâine pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru sos, topiți untul într-o cratiță. Se amestecă zahărul brun și siropul de porumb; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut. Se amestecă crema. Reveniți la fierbere; scoateți de pe foc.