Pâinea de dovleac este o fără gluten, fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci sau 1 tigaie de pâine 9x5x3 inci, cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
3
Se amestecă dovleacul, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Vanilie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în tigăi.
5
Coaceți pâini de 8 inci 50 până la 60 de minute, pâine de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.