Pâine de brânză de Tarhon
Pâinea cu brânză de Tarhon necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 290 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, unt, brânză Monterey Jack și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Puiul umplut cu brânză de capră și tarhon, Puiul umplut cu brânză de capră și tarhon și Ouăle cu brânză de capră de tarhon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea orizontal în treimi; scoateți secțiunea superioară și puneți deoparte.
Întinde unt peste secțiunile de jos și mijloc; se presara tarhon si branzeturi.
Reasamblați pâinea; înfășurați strâns în folie.
Coaceți la 350° timp de 25 de minute sau până când brânza începe să se topească.
Se lasa sa stea 5 minute.