Pâine Cu Nuci De Morcov
Pâinea cu nuci de morcov ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 2321 calorii, 39G de proteine, și 102G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, cuișoare măcinate, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, și Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți numai fundul tăvii de pâine, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 sau 9x5x3 inci.
Se amestecă morcovii, zahărul, uleiul și ouăle într-un castron mare cu lingura. Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă în tigaie.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.