Pâine Cu Brânză
Cheesy pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 184 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți maioneză, brânză cheddar, amestec de pansament și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Plată Cu Brânză, Pâine Franceză Cu Anghinare Brânză, și Pâine franceză de pui la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați brânză Cheddar, maioneză, amestec de pansament în stil fermă, măsline negre și ceapă verde. Creșteți cantitatea de maioneză după cum doriți dacă amestecul pare prea uscat.
Întindeți cantități egale de amestec de brânză Cheddar pe felii de baghetă franceză. Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când brânza este spumoasă și ușor rumenită.