Pâine În Stil Italian Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Pâine În Stil Italian Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Nevoie de un pâine vegană? Pâinea în stil Italian cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă caldă, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap Gras Din Făină De Nucă De Cocos, și Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 5 3/4 căni de făină și sare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi partea de sus. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare porție într-o pâine de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați pâinile pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Periați pâinile cu apă rece; faceți 5 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime deasupra fiecărei pâini folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați foaia de copt în cuptorul rece și setați la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Coaceți 40 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sunet gol atunci când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigaie, și se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista