OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO)
Ouăle coapte cu PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 203 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ouă La Cuptor Portobello, Ouă Portobello Benedict, și Ciuperci Portobello La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 până la 2 minute, apoi adăugați ciupercile și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați făina și laptele amestecând constant, gătiți aproximativ 2 minute, condimentați cu sare și piper.
Adăugați pătrunjel și cimbru, scoateți-l de pe foc.Frecați interiorul a 6 ramekine mici cu unt și apoi adăugați amestec de ciuperci în fiecare ramekin.
Adăugați 1 ou la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de smântână grea și 1 lingură de brânză parmigiano-reggiano.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și coaceți aproximativ 8 până la 10 minute.