Kimbop (Sushi Coreean)

Kimbop (Sushi Coreean)
Kimbop (Sushi coreean) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție conține 349 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Un amestec de morcov, apă, sushi nori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul lipicios, puteți urma acest fel principal cu Tortul de orez lipicios cu nucă de cocos al mamei mele pentru Anul Nou Chinezesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kimbop (Sushi Coreean), Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, și Tort de sushi Chirashi și sushi Temari pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeanul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista