Ouă Devilate Sărate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și hor d ' oeuvre vegetarian? Ouăle devilate sărate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 98 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, garnisiți: pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Ouă Devilate Sărate, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice.
Instrucțiuni
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; îndepărtați cu grijă gălbenușurile, păstrând intacte jumătățile de albuș de ou. Procesați gălbenușurile, usturoiul, măslinele și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie până se combină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați treptat ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant, procesând până când amestecul se îngroașă. Se amestecă sare, piper și sos fierbinte după gust.
Puneți amestecul de gălbenuș uniform în jumătăți de albuș de ou.