Ouă De Sud En Cocotte
Ouă de Sud en Cocotte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți ouă de fermă, polenta de curs, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă în cocotă, Ouă în cocotă cu cuscus, și Ouă coapte en cocotă cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Gatiti carnatii intr-o tigaie la foc mediu-mare pana cand sunt fierti.
Scoateți cârnații pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Folosiți grăsimea de cârnați redată pentru a unge 4 ramekine individuale mari (vasele gratinate sau vasele individuale din fontă funcționează și ele) și aranjați-le pe o tavă cu foi cu ramă.
Într-o cratiță mare, la foc mediu, aduceți apa și jumătate și jumătate la fiert și condimentați cu sare, după gust. Se amestecă rapid în grâu. Continuați să bateți în timp ce reveniți la fierbere, aproximativ 5 până la 7 minute. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când este gros și cremos, amestecând frecvent, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu piper și mai multă sare, dacă este necesar.
Împărțiți grăsimile gătite între vasele de copt pregătite și acoperiți fiecare cu cârnați fierți și brânză rasă. Faceți un divot cu spatele unei linguri în brânză și cârnați topped grits. Crăpați ouăle, câte 1 pe rând, într-un bol mic și acoperiți ramekinele cu ouăle.
Coaceți până când albușurile de ou sunt aproape, dar nu sunt complet setate, aproximativ 10 până la 15 minute. Pentru ouă mai bine făcute, coaceți până când albusurile sunt setate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.