Oricine poate face carne de porc trasă la grătar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Oricine poate face carne de porc trasă la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, usturoi, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mai multe fante în partea grasă a umărului de porc. Introduceți felii de usturoi în fante.
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent, cu partea grasă în sus.
Se amestecă cafeaua, ceapa, sosul Worcestershire și fumul lichid într-un castron; se toarnă peste carne de porc.
Gatiti carnea de porc la foc mic pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 ore. Scoateți cu grijă carnea de porc din aragazul lent pe o farfurie mare; aruncați excesul de grăsime. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe sau manual.
Rezervați aproximativ 1/2 cană de sucuri din aragazul lent; aruncați lichidul rămas. Întoarceți carnea de porc mărunțită și sucurile la aragazul lent și condimentați cu fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Adăugați sosul de grătar și amestecați.
Încălziți carnea de porc la foc mic până când sosul este fierbinte, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Puneți carne de porc peste chifle prăjite pentru a servi.