Orez sălbatic cu aragaz lent cu afine
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul sălbatic cu aragaz lent cu afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 245 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piept de curcan cu aragaz lent umplut cu orez sălbatic și afine, Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 2 până la 3 1/2 litru, amestecați toate ingredientele, cu excepția migdalelor și a merisoarelor.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 5 ore sau până când orezul sălbatic este fraged.
În tigaia grea unsă, gătiți migdalele la foc mediu-mic 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când începe rumenirea, apoi amestecând constant până se rumenesc și parfumat; pus deoparte. Se amestecă migdalele și merisoarele în amestecul de orez. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute.