Orez cu ceapă eșalotă caramelizată
Orezul cu șobolani caramelizați este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână vin, șalotă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Ceapă Eșalotă Caramelizată, Ceapă Eșalotă Caramelizată, și Broccoli cu ceapă eșalotă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie, la foc mediu, adăugați untul. Când untul s-a topit, adăugați șalotele și sotati până când sunt foarte moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se adaugă un vârf de sare. Ridicați focul la mare și gătiți, amestecând pentru a prăji orezul, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Se toarnă stocul și apa și se aduce amestecul la fierbere. Coborâți căldura, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.