Orecchiette cu Kale și pesmet

Orecchiette cu Kale și pesmet
Orecchiette cu Kale și pesmet este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 531 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână hamsie, orecchiette, varză toscană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Veggie Orecchiette cu pesmet, Orecchiette Cu Conopidă, Pesmet, Pancetta Și Pepitos, și Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi, gătiți kale într-o oală marede apă sărată clocotită până la licitație, aproximativ4 minute. Folosind clești, transferați într-o rimfoaie de copt; lăsați să se răcească. Puneți deoparte oala cuapă. Stoarceți excesul de lichid din varză;se toacă frunzele și se toacă mărunt tulpinile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pesmet și gătiți,amestecând des, până când începe să se rumenească,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
4
Adăugați o treime din tocatusturoi și gătiți, amestecând des, până lapâine sunt aurii, aproximativ 3 minute.Se condimentează cu sare și piper și se transferă Lao farfurie căptușită cu prosop de hârtie; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți untul și restul de 2 linguri de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugațianchovies, fulgi de ardei roșu și rămândouă treimi din usturoiul tocat; gatiti, zdrobindanchovies cu o lingura, pana se formeaza o pasta,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
7
Adăugați kale rezervat și1 / 2 cană de apă. Gatiti, amestecand des, pana candkale este încălzit, aproximativ 4 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
KaleKale
8
Între timp, aduceți lichidul de gătit rezervat pentru kale la fiert; adăugați paste și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
KaleKale
9
Scurgeți, rezervați1 cană lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
10
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela amestecul de kale și amestecați pentru a acoperi. Creștețiîncălziți la mediu și continuați să amestecați,adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până lasos acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
KaleKale
11
Se amestecă în parmezan și 1/2 cană pesmet; aruncați pentru a combina. Împărțiți pastele între boluri, stropiți cu ulei și acoperiți cu pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista