Omleta Occidentală la cuptor este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de ceapă verde, șuncă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Frittata Occidentală La Cuptor, Omletă La Cuptor, și Omletă Asiatică La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor, sotează ceapa și ardeiul roșu în ulei timp de 5 minute. Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza, șunca și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când este setat.