Omletă Occidentală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta Occidentală. Această rețetă servește 2 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână șuncă de sodiu cu 3% mai puțin, ouă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omletă Occidentală, Omletă Occidentală, și Omletă Occidentală Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Se amestecă ceapa, ardeii grași, cimbru și șuncă; saut 4 minute sau până când legumele sunt crocante.
Scoateți amestecul de legume din tigaie; pune deoparte. Tigaie curată.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie, înclinând tigaia pentru a se răspândi uniform; gatiti 1 minut sau pana cand marginile incep sa se fixeze. Ridicați marginea omletei cu o spatulă de cauciuc, înclinând tigaia pentru a rula amestecul de ouă nefierte pe fundul tigaiei. Repetați procedura pe marginea opusă a omletei. Gatiti 1 minut sau pana cand centrul este setat.
Presărați 2 linguri de brânză uniform peste omletă.
Presărați jumătate din amestecul de legume peste brânză. Rulați spatula în jurul marginilor și sub omletă pentru a o slăbi din tigaie; pliați în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie. Repetați procedura cu uleiul rămas, amestecul de ouă, brânza și amestecul de legume.