Omletă La Cuptor

Omletă La Cuptor
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă? Omleta la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 129 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Omletă La Cuptor, Omletă Occidentală La Cuptor, și Omleta la cuptor a fermierului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle, smântâna, laptele și sarea într-un castron până se omogenizează. Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați brânză Cheddar peste ouă și continuați să coaceți până când brânza este topită, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista