Omletă cu ceapă, dovlecei și Fontină

Omletă cu ceapă, dovlecei și Fontină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta cu ceapă, dovlecei și Fontinan. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1580 calorii, 31g de proteine, și 152g de grăsime. Dacă aveți la îndemână parmigiano-reggiano, dovlecei, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Omletă cu ceapă, dovlecei și Fontină, Omletă cu ciuperci și Fontinan, și Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor o tigaie mică, antiaderentă, cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se aduce tigaia la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand ocazional, timp de 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați dovleceii și condimentați ușor cu sare. Gatiti ceapa si dovlecelul, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este moale, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați amestecul de ou bătut (asigurați-vă că amestecul este neted-fără bucăți de albuș de ou). Folosind o spatulă mică, rezistentă la căldură, amestecați amestecul de dovlecei în ouă. Nu vă faceți griji cu privire la încurcarea ouălor, acestea se vor netezi. Înclinați tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să curgă pe părțile laterale ale tigaiei pentru a crea un "ou amestecat"lat și plat. Rotiți tigaia ocazional pentru a slăbi ouăle de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Când ouăle sunt gătite la trei sferturi din drum, presărați treimea mijlocie a omletei cu fontina rasă și cea mai mare parte a arpagicului (păstrați niște arpagic pentru garnitură). Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
ArpagicArpagic
OuăOuă
6
Folosind spatula, pliați treimea stângă a omletei peste amestecul de brânză/arpagic. Apăsați ușor pentru a fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Agitați ușor tigaia pentru a vă asigura că omleta este slăbită din tigaie. Așezați ușor treimea dreaptă a omletei pe o farfurie de servire și răsturnați celelalte 2/3 din omletă deasupra. Omleta trebuie pliată ca o literă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încingeți blatul cu arpagicul rămas și serviți cu salată Mesclun cu vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
MesclunMesclun
ArpagicArpagic
9
Pentru vinny: într-un bol mic de amestecare, combinați oțetul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Se amestecă până se omogenizează. În timp ce amestecați, începeți să adăugați uleiul în amestecul de oțet/muștar picătură cu picătură. Într-adevăr-o picătură la un moment dat! Una dintre picături s-a amestecat, adăugați următoarea picătură-acesta nu ar trebui să fie într-adevăr un antrenament pentru brațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Când amestecul începe să arate neted și catifelat, uleiul poate fi adăugat puțin mai repede. Continuați astfel până când s-a adăugat tot uleiul. Când este gata, ar trebui să arate foarte neted, strălucitor și omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Se adaugă usturoiul și se condimentează cu sare. Gustă-l, ar trebui să aibă un gust bun! Condimentați din nou cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
13
Pentru a asambla salata: aruncați împreună mesclun, cukes, roșii și ceapă. Îmbracă-te ușor cu vinaigreta. (Nu va trebui să folosiți tot pansamentul pe care l-ați făcut. Păstrați suplimentul în frigider și aduceți-l la temperatura camerei când este gata de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TomateTomate
MesclunMesclun
CeapăCeapă
14
Condimentați vinaigreta cu sare, dacă este necesar. Gustă! Salata ar trebui să fie foarte aromată, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SareSare
15
Placă salata, îngrămădind-o astfel încât salata să arate pufoasă și sănătoasă și să fie împodobită cu legumele. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateMediu
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista