Nor de căpșuni

Dacă aveți aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, Norul de Căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare , fără gluten și fără lactate , de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 185 de calorii . Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de topping bătut din cutie, apă, mix de budincă de vanilie pre-gătit și servit și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Vă este oferită de Taste of Home. La urma urmei, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încercați deserturile fără coacere - Prăjitură Nor cu Căpșuni și Afine , Mini-gogoși proaspete coapte cu căpșuni cu glazură de căpșuni și lime și Prăjitură cu Căpșuni... Mini PopTarts cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu, gătiți și amestecați gelatina, amestecul de budincă și apa până când amestecul dă în clocot, aproximativ 15 minute. Răciți până când amestecul se întărește parțial; încorporați toppingul bătut. Turnați într-un bol, în farfurii individuale sau în pahare de parfait. Răciți până este gata de servire.