Nisip Tarte
Nisip Tarte este un vegetarian desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați făină, albuș de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Nisip Tarte, Nisip Tarte, și Nisip Tarte.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, gătiți untul până când particulele de pe fundul tigaiei și spuma care plutește pe untul topit devin de culoare chihlimbar și miros prăjite (amestecul poate bule), 5 până la 6 minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți migdalele și zahărul într-o pulbere fină (dacă utilizați un blender, transferați într-un castron). Răzuiți untul rumenit în recipient cu nuci și zahăr; adăugați albuș de ou, vanilie, extract de migdale și făină. Rotiți sau amestecați cu o furculiță până se omogenizează (aluatul va fi lipicios).
Pentru Tarte mici, utilizați 2 tigăi rotunde de 1/2 inch (aproximativ 3/4 in. adâncime; capacitate de 2 linguri), căptușind fiecare cu aproximativ 1 1/2 linguri de aluat.
Pentru torturile de dimensiuni cookie, utilizați tigăi rotunde de 3 inci (aproximativ 1 1/4 in. adâncime; capacitate de 5 linguri), căptușind fiecare cu aproximativ 3 linguri de aluat.
Cu vârful degetelor, apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigăilor (antiaderente sau obișnuite), spălați cu jantele. Așezați ușor într-o tigaie superficială, cu margini (10 x 15 in.).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până când tartele sunt bogat rumenite la margini și ușor mai palide în centru, 25 până la 35 de minute; tartele mici se rumenesc mai repede, așa că începeți să le verificați devreme. (Dacă preferați tarte ușor mai moi, coaceți numai până când marginile sunt maronii aurii, 20 până la 30 de minute.) Tartele se umflă în centru în timp ce gătesc, lăsând doar o mică depresiune.
Transferați tigăile într-un raft și lăsați să stea până când tartele sunt calde, dar confortabile la atingere, 5 până la 8 minute. Apoi inversați câte o tigaie pe o suprafață plană și strângeți ușor, atingând foarte ușor. Dacă tarta nu cade, eliberați-vă cu vârful unui cuțit ascuțit.
Se servește cald sau rece.
Alanaliză nutrițională pe tartă de 2 1/2 inch.