Nasturtium Pizza
Nasturtium Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 536 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, alte toppinguri, făină de pâine bogată în gluten și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma grisul, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Nasturtium Pizza, Nasturtium Nibbles, și Pesto Nasturtium.
Instrucțiuni
Puneți apă caldă, zahăr și ulei în vasul unui mixer prevăzut cu cârligul pentru aluat.
Adăugați drojdia și lăsați-o să stea 10 minute, până când amestecul face spumă. Într-un castron mediu, amestecați pentru a combina făină, sare și flori de nasturtium.
Presărați amestecul de făină în amestecul de drojdie.
Se amestecă la viteză mică timp de 5 minute, până când aluatul este neted și elastic. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie din bumbac și lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat volumul.
Întoarceți aluatul pe o suprafață prăfuită cu făină și frământați împingându-l departe de corp cu călcâiul mâinii, împăturindu-l și repetând de aproximativ 12 ori. Împărțiți aluatul în două bile. În acest moment, aluatul poate fi copt sau păstrat până la 2 zile la frigider pe o foaie de copt acoperită cu folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. frecați două foi de copt cu ulei de măsline și praf cu făină de semolă. Întindeți fiecare bilă de aluat atingând și apăsând spre exterior din centru cu vârful degetelor.
Transferați pe foile de copt pregătite. Acoperiți cu toppinguri la alegere.
Coaceți pizza timp de 20 până la 25 de minute, rotind foile la jumătatea coacerii, astfel încât aluatul să se rumenească uniform. Feliați, serviți și bucurați-vă.
Retipărit cu permisiunea de la gătit cu flori: rețete dulci și sărate cu petale de trandafir, liliac, lavandă și alte flori comestibile de Miche Bacher; fotografie de Miana Jun. Drepturi de autor 2013 de Miche Bacher; fotografii 2013 de Quirk Productions, Inc. Publicat de Quirk Books