Butoanele albe și Crimini cu midii și alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $2.18 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci cu buton, ciuperci crimini, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Midii în vin alb, Midii curry în bere albă, și Midii În Vin Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține midii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați midii și 1/2 cană vermut. Gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Cutie De Spaghete Uscate
3
Adăugați aproximativ 3/4 cană de apă rece. Midiile nu ar trebui să dureze mult timp pentru a găti, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să amestecați midiile din când în când, astfel încât să gătească cât mai uniform posibil. Folosiți clești de bucătărie pentru a smulge midiile din tigaie în timp ce se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
4
Când toate midiile sunt fierte, strecurați și rezervați lichidul pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Scoateți midii din cochilii lor. Aruncați cojile. Rezervați midii la frigider până la 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
6
Folosind un cuțit mic, tăiați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Încălziți o altă tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți ușor tigaia și apoi scoateți tigaia de la foc direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 1 lingură de unt, topiți rapid și transformați o culoare maro deschis. Întoarceți tigaia la foc și adăugați imediat șotul și ciupercile. Condimentează ușor cu fulgi de sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 1 lingură de unt într-o tigaie mică și adăugați alunele. Condimentați-le ușor cu sare și "fierbeți-le" la foc mic până devin maro deschis. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Gatiti ciupercile timp de 2 pana la 3 minute, pana cand incep sa renunte la lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Adăugați vermutul rămas. Gatiti inca 1 minut si apoi scurgeti orice lichid de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
13
Combinați lichidele de ciuperci și midii într-o tigaie mică și lăsați cele 2 arome să se fierbe împreună timp de 1 minut. Sosul poate avea nevoie de un vârf de sare. Aroma ar trebui să fie un gust inițial de midie dulce, urmat de un ton de pământ din ciupercă. Rotiți 1 lingură de unt și o notă de suc de lămâie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cutie De Spaghete Uscate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Încălziți tigaia mare până la cald, 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Se scoate de pe foc direct și se adaugă 1 lingură de unt. Când devine maro deschis, întoarceți tigaia în arzător și adăugați midii și ciupercile într-un singur strat. Gatiti timp de 1 minut fara a le amesteca. Acestea ar trebui să fie rumenite pe prima parte înainte de a le amesteca ușor, cu o lingură de lemn, și lăsați-le să se rumenească pentru un minut suplimentar. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete Uscate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
16
Aruncă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
17
Serviți pe un platou, în stil familial, cu felii de pâine la grătar sau peste o bucată de pește sau carne pentru o sărbătoare aromată și pământească a ciupercilor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Asocierea vinului: un Chardonnay chalky, Gruner Veltliner sau o bere palidă ar fi minunat cu această combinație de arome.