Năut Marocan Picant

Năut Marocan Picant
Năutul marocan picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, ulei de măsline, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pui Marocan Cu Năut Și Avocado Picant, Năut marocan picant cu tăiței de sfeclă, și Năut Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Scoateți usturoiul din tigaie folosind o lingură cu fante; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adauga ceapa si urmatoarele 6 ingrediente (prin baton de scortisoara) in tigaie; sotati 7 minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1/2 cană de apă, coajă, suc, naut și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se amestecă escarola; se fierbe timp de 1 minut sau până când escarola se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
8
Se ia de pe foc.
9
Se presară coriandru și mentă; deasupra cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Se servește peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista