Muschiulet De Porc Gingered

Muschiulet De Porc Gingered
Muschiulet de porc Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 424 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $1.81 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, rădăcină de ghimbir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Gingered, Muschiulet de porc cu sos de Mango Gingered, și Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos Izabela Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa în ulei și apă timp de 5-6 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și gătiți timp de 8-12 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Reduceți căldura; amestecați jeleul de mere până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați filetul în opt felii; aplatizați fiecare la 1/2-in. grosime.
3
Se presară cu sare. Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, sotati carnea de porc timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz. Se acoperă cu ceapă rezervată; acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Trompetistul Rutini Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Rutini Trompetistul Malbec
Rutini Trompetistul Malbec
Roșu violet strălucitor, arome seducătoare de prune fructate și profil de condimente (scorțișoară, cardamom, piper negru). este vinul roșu are un corp minunat și structura sa plină de viață accentuează taninurile intense cu un gust catifelat.Perechile ideale includ carne de grătar, mâncăruri de miel, empanadas sau pește de apă dulce.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista