Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc Adobo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.69 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, filet de porc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați File de Cerdo con Adobo (muschiulet de porc marinat), Adobo-muschiulet de porc marinat cu salsa de ananas la gratar, și Salata de muschiulet de porc adobo la gratar cu prune si migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Puneți folie de plastic peste carne de porc; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Scoateți 1 chile și 1 sos de linguriță din cutie; rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare. Se toacă fin chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Combinați chile tocat, 1 linguriță de sos și ingredientele rămase într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Întindeți amestecul de chile peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Roll up carne de porc, jeleu de moda rola, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
8
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Îndepărtați sfoara și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.