Muschi De Porc Bavarez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați coapsa de porc Bavareză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați mere tarte, friptură de porc, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Muschi De Porc Bavarez, Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), și Friptură De Porc Bavareză.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate; puneți într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați varza murată, morcovii, ceapa, sucul de mere și pătrunjelul; lingura peste friptura. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Adăugați mere la aragazul lent. Acoperiți și gătiți cu 2-3 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu amestec de varză murată.