Mușchi nori cu crustă cu Shiitake și Wasabi

Mușchi nori-Crusted cu Shiitake și Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de shiitake, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shiitake Nori Rolls, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Nori-orez lipicios învelit, shiitake și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, blanch scallions timp de 2 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Așezați un raft pe o foaie de copt și aranjați capacele shiitake pe raft, cu branhiile în jos. Condimentează ușor cu sare și piper.
Condimentează friptura cu sare. Într-un robot de bucătărie, măcinați grosolan nori cu semințele de susan, ardeiul roșu și 1 linguriță de piper negru.
Întindeți amestecul nori pe o farfurie și dragați friptura în el.
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați friptura și gătiți la foc moderat până când nori este prăjit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Așezați friptura peste ciuperci și prăjiți timp de aproximativ 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 130 pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, înjumătățiți scallions pe lungime și sferturiți capacele de ciuperci. Într-un castron mic, bateți tamari cu mirin, suc de lămâie și restul de 1/2 lingură de ulei de măsline.
Feliați friptura de 1/4 inch grosime și aranjați-o pe farfurii cu ciupercile shiitake și scallions și o mică movilă de wasabi.
Stropiți sosul tamari peste friptură și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.