Mușcături De Puf De Migdale De Zmeură
Rețeta mușcăturilor de puf de migdale de zmeură este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 36 și costă 18 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr pudră, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături de migdale de zmeură, Mușcături De Puf De Șuncă Și Parmezan, și Mușcături De Foietaj Curry.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. pe suprafața ușor presarata cu faina, rola foetaj cu sucitor în pătrat de 12 inch.
Tăiați pătratul în 6 rânduri cu 6 rânduri pentru a face 36 de pătrate. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pătrate la o distanță de 1/2 inch.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Rezervați 36 dintre cele mai mici zmeură. Într-un castron mic, zdrobiți zmeura rămasă (aproximativ 1/2 cană) cu furculița. Rezervați 2 lingurițe de zahăr pudră. Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră rămas și extractul de migdale cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți piureul de zmeură în frișcă.
Împărțiți fiecare pătrat de foietaj în 2 straturi.
Întindeți aproximativ 1/2 lingură din amestecul de frișcă pe straturile inferioare; înlocuiți blaturile. Acoperiți fiecare pătrat cu un amestec de frișcă minuscul (aproximativ 1/4 linguriță); adăugați zmeură rezervată. (Dacă se dorește, pătratele pot fi refrigerate până la 2 ore în acest moment.) Chiar înainte de servire, puneți zahărul pudră rezervat într-o strecurătoare mică cu ochiuri fine și Cerneți deasupra vârfurilor de pătrate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling