Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir
Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 398 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: ghimbir cristalizat și frișcă, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir, Plăcintă cu Mousse de dovleac cu Ghimbircrusta de nap, și Plăcintă Cu Șifon De Curmale Cu O Crustă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Amestecați firimiturile de ghimbir și untul într-un castron până când firimiturile sunt umezite uniform, apoi apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc cu unt.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea devine maro aurie, aproximativ 8 minute (urmăriți cu atenție spre sfârșitul coacerii; crusta arde ușor). Se răcește în tigaie pe un raft.
Presărați gelatina peste bourbon într-un castron mic și lăsați să se înmoaie.
Bateți gălbenușurile și zahărul brun cu un mixer electric la viteză mare până când sunt groase și palide, 3 până la 5 minute. Reduceți viteza la moderat și amestecați dovleacul, condimentele și sarea.
Transferați amestecul de dovleac într-o cratiță grea de 4 litri și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când se înregistrează160 buc.F pe o bomboană sau un termometru citit instant, aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați imediat amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Se transferă într-un castron mare de metal așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și se răcește, amestecând ocazional, până la consistența albușurilor crude, aproximativ 15 minute.
Bateți albușurile cu bătătoarele curățate la viteză mare până se spumează, apoi adăugați treptat zahăr granulat, bătând până când albușurile țin vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți amestecul de dovleac ușor, dar bine.
Bateți smântâna într-un alt castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în amestec de dovleac ușor, dar bine.
Se toarnă umplutura în tigaie cu formă de arc, netezind blatul și se răcește, neacoperit, 1 oră. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore.
Înainte de servire, rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și îndepărtați partea.
Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Dacă Salmonella este o problemă în zona dvs., puteți utiliza albușuri de ou pudră reconstituite, cum ar fi doar albușuri.