Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir

Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir
Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 398 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: ghimbir cristalizat și frișcă, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir, Plăcintă cu Mousse de dovleac cu Ghimbircrusta de nap, și Plăcintă Cu Șifon De Curmale Cu O Crustă De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de ghimbir și untul într-un castron până când firimiturile sunt umezite uniform, apoi apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea devine maro aurie, aproximativ 8 minute (urmăriți cu atenție spre sfârșitul coacerii; crusta arde ușor). Se răcește în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Presărați gelatina peste bourbon într-un castron mic și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți gălbenușurile și zahărul brun cu un mixer electric la viteză mare până când sunt groase și palide, 3 până la 5 minute. Reduceți viteza la moderat și amestecați dovleacul, condimentele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Transferați amestecul de dovleac într-o cratiță grea de 4 litri și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când se înregistrează160 buc.F pe o bomboană sau un termometru citit instant, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați imediat amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se transferă într-un castron mare de metal așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și se răcește, amestecând ocazional, până la consistența albușurilor crude, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți albușurile cu bătătoarele curățate la viteză mare până se spumează, apoi adăugați treptat zahăr granulat, bătând până când albușurile țin vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți amestecul de dovleac ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
DovleacDovleac
7
Bateți smântâna într-un alt castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în amestec de dovleac ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă umplutura în tigaie cu formă de arc, netezind blatul și se răcește, neacoperit, 1 oră. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
9
Înainte de servire, rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și îndepărtați partea.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Dacă Salmonella este o problemă în zona dvs., puteți utiliza albușuri de ou pudră reconstituite, cum ar fi doar albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista