Mini Vârtejuri De Zmeură-Migdale

Mini Vârtejuri De Zmeură-Migdale
Mini zmeura-migdale Swirls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, rulouri de cină semilună, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vârtejuri de migdale de piersici și zmeură, Vârtejuri de migdale de piersici și zmeură, și Mini-brioșe cu migdale de zmeură.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 24 cupe mini briose cu spray de gătit. În robotul de bucătărie, puneți zahărul și migdalele. Acoperiți; procesați aproximativ 30 de secunde sau până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați cremă de brânză, vanilie, extract de migdale și gălbenuș de ou. Acoperiți; procesați aproximativ 10 secunde sau până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3
Pe suprafața ușor făinată, desfaceți aluatul în 1 dreptunghi mare. Cu sucitor cu făină sau degete, rulați sau apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform peste dreptunghiul aluatului. Cu tăietor de pizza sau cuțit, tăiați dreptunghiul pe lungime în 2 dreptunghiuri înguste. Începând cu marginea tăiată, înfășurați fiecare dreptunghi îngust de aluat (umplutura va fi moale). Repetați cu jumătatea rămasă. Cu cuțitul zimțat, tăiați fiecare rolă în 12 felii; așezați partea tăiată în sus în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți rulourile din cuptor. Cu mânerul lingurii de lemn, faceți indentare în centrul fiecărei role; lingură 1 linguriță gem în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți cu 2 până la 4 minute mai mult sau până se rumenesc. Rulați cuțitul în jurul marginii fiecărei cupe de brioșă pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți rulourile din cupe; așezați pe rafturi de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Puneți 1 zmeură peste gem pe fiecare rulou. În ceașcă de măsurare cu microunde de 1 cană, chipsuri de ciocolată cu microunde și scurtare neacoperite la 30 până la 45 de secunde, amestecând o dată, până la topire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
10
Stropiți ciocolată peste rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se servește cald sau rece. Păstrați rulourile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista