Mini Prăjituri Cu Turtă Dulce Cu Lămâie

Lemon turtă dulce mini prăjituri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 50 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de topping biciuit, amestec de turtă dulce, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Mini prăjituri cu lămâie Bundt cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Mini-brioșe de turtă dulce cu glazură de lămâie, și Mini Prăjituri Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Coat 48 cupe mini briose cu spray de copt cu făină.
Combinați amestecul de turtă dulce, 1 cană de apă, unt, ou și ghimbir într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză medie 1 minut. Împărțiți aluatul uniform în mini cupe de brioșă pregătite.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 3 minute.
Bateti zaharul pudra, sucul de lamaie si restul de 2 linguri de apa intr-un bol mediu pana se omogenizeaza si se amesteca.
Așezați hârtia de ceară sub suportul de sârmă.
Scoateți mini prăjituri din tigaie. Scufundați fundul imediat în glazura de lămâie.
Așezați pe grătar, cu partea de jos în sus. Se răcește complet.
Bateti topping biciuit și 1/2 cana caș de lamaie intr-un castron mediu până la amestec. Lingură în pungă de plastic resigilabilă de 1 litru.
Tăiați colțul de 1/2 inch de pe fundul sacului.
Așezați cașul de lămâie rămas în pungă de plastic resigilabilă separată de 1 litru.
Tăiați colțul de 1/4 inch de pe fundul sacului. Strângeți amestecul de topping bătut pe fiecare mini tort. Sus, cu o păpușă mică de caș de lămâie. Se răcește până este gata de servit.