Această rețetă servește 18. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de lapte, fursecuri cu napolitane de ciocolată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Red Velvet Whoopie Pies, Mini Red Velvet Whoopie Pies, și Mini Plăcinte Cu Brânză De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Împărțiți amestecul de firimituri între cupe. Folosind vârful degetelor, apăsați ferm în partea de jos a fiecărei căni, asigurându-vă că firimiturile sunt bine ambalate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr granulat până devine pufos. Bateți în vanilie și culoarea alimentelor. Bateți în ouă, câte 1, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați amestecul de cacao și Bisquick și bateți până când nu mai există dungi și aluatul arată ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Pudră De Cacao
6
Se toarnă laptele și se bate până se omogenizează și devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
7
Împărțiți aluatul uniform între cupe (cupele vor fi aproape pline).
8
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când centrele sunt ferme. Se răcește 15 minute (centrele de cheesecake se vor scufunda în timp ce se răcește). Se da la frigider in tigaie cel putin 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Într-un castron mic răcit, bateți frisca la viteză medie 30 de secunde; creșteți treptat viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide. În ultimul moment, bateți în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Scoateți cheesecakes din frigider și, folosind cuțitul de unt, scoateți-le ușor din tigaie. Îndepărtați cu grijă ambalajele și acoperiți fiecare cheesecake răcit cu o păpușă mare de frișcă și o stropire de așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
Frișcă
Unt
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick