Mini Inimi De Brânză La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați inimile Mini - brânză la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 172 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți unt, piper, cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră, și Supa de ceapa frantuzeasca cu mini Gruy Otrivtre Toasties (aka mini branza la gratar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93° și aliniați o foaie mare de copt cu folie. Aburiți ușor o tavă sau o tigaie mare cu spray de gătit.
Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 inci pentru a tăia trei inimi din fiecare felie de pâine. Periați ușor ambele părți ale pâinii cu unt.
Așezați aproximativ 1 1/2 linguriță. brânză în centrul jumătății inimilor. Folosiți degetele pentru a răspândi brânza și împachetați-o ușor, urmând forma inimilor. Top brânză cu aproximativ 1/4 linguriță. savurați și condimentați cu piper.
Așezați inimile rămase deasupra umpluturii, apăsând ușor în jos pentru a forma sandvișuri ferme, bine formate.
Lucrând în loturi, gătiți sandvișuri pe tavă sau în tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă mică pentru a răsturna cu atenție sandvișurile.
Așezați sandvișurile finite pe foaia de copt căptușită și păstrați-le calde în cuptor până când sunt gata de servit.