Mini Eroi De Chiftele

Mini Eroi De Chiftele
Mini Meatball Heroes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 321 calorii. 230 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare de mare, rulouri de diametru, piper măcinat și carne de vită măcinată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eroi De Chiftele, Vinete Chiftele Parm Heroes, și Eroi Italieni De Chiftele De Cârnați.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a le amesteca. Se amestecă brânza și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă carnea de vită, vițelul și carnea de porc. Folosind aproximativ 2 linguri de carne pentru fiecare, modelați amestecul de carne în chiftele cu diametrul de 1 1/4 până la 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Încălziți uleiul în tigaie mare mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 până la 3 loturi, adăugați chiftelele și sotati până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați chiftelele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă orice exces de ulei. Întoarceți toate chiftelele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați sosul Marinara. Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă ușor și aromele se amestecă, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper. (Amestecul de chiftele se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Pentru a face sandvișurile: lingurați chiftelele fierbinți cu puțin sos peste fundul rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Așezați 1/2 felie provolone deasupra chiftelelor și presărați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
ProvoloneProvolone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Întindeți mai mult sos peste blaturile rulourilor, apoi pliați blaturile rulourilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Într-o oală mare pentru caserole, încălziți uleiul la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță din fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
13
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
14
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet uscat în stil Italianpesmet uscat în stil Italian2kgnucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin2ceapațelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola2catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă0Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1miciceapă, rasăceapă, rasă2smallsceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocatefrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOprovolone feliateprovolone feliate1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Barbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust36inchdiametru rulouri italiene, despicate, caldediametru rulouri italiene, despicate, calde
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista