Mini chiftele de miel cu chutney de coriandru-mentă
Această rețetă face 45 de porții cu 37 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de semințe de coriandru, frunze de mentă, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Chutney de coriandru-mentă, Chutney De Coriandru-Mentă, și Chutney de mentă-coriandru.
Instrucțiuni
Faceți chiftele: într-o tigaie mică, prăjiți chimenul la foc mediu până când este parfumat, 3 până la 5 minute. Se macină într-o râșniță de condimente, se pune 1 linguriță. într-un castron mediu și rezervați restul pentru chutney. Se macină coriandrul și feniculul și se adaugă în castron cu condimentele rămase, sarea, mielul și oul.
Se amestecă ușor. Se răcește amestecul până când este suficient de ferm pentru a se forma, aproximativ 15 minute.
Faceți chutney: puneți toate ingredientele chutney și chimenul rezervat într-un robot de bucătărie și rotiți până când este foarte neted.
Adăugați mai mult suc de lămâie dacă doriți. Lingura într-un castron de servire.
Finalizați chiftele: cu mâinile ude, formați carne răcită în 1-in. bile și așezate pe o foaie de copt.
Încălziți uleiul într-un 12-in greu. tigaie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți chiftelele până se rumenesc bine peste tot, 8 până la 10 minute în total.
Transferați pe prosoape de hârtie.
Serviți chiftele cu scobitori și chutney.
*Pentru un chutney mai blând, însămânțați chile înainte de tocat.