Mini Cheesecakes Cu Dovleac
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mini Cheesecakes Cu Dovleac, Mini Cheesecakes Cu Dovleac, și Mini Cheesecakes Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați Mini cheesecake pan (12 căni) cu spray de gătit.
În robotul de bucătărie, procesați fursecurile gingersnap cu impulsuri pornite/oprite până la măcinat fin (aproximativ 1 cană).
Se adaugă untul topit; pulsează până se amestecă. Apăsați ferm amestecul de firimituri în fiecare ceașcă de cheesecake pentru a forma crustă.
Între timp, bateți crema de brânză și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bate în dovleac, smântână și sare, răzuire castron frecvent.
Adăugați oul, vanilia, scorțișoara și nucșoara; bate până se omogenizează bine.
Împărțiți amestecul uniform în cupe căptușite cu crustă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este setat. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 30 de minute. Se da la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Serviți cheesecakes acoperite cu frișcă și stropite cu sos de caramel. A se păstra la frigider.