Mini briose de dovleac cu burniță portocalie
Mini brioșe de dovleac cu burniță portocalie este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 de calorii. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetari, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mini brioșe cu afine de migdale fără Gluten cu cremă de brânză de arțar-provocarea nebună de gătit a mamei, Brioșe espresso cu ciocolată de dovleac cu glazură de cafea, și Mini Briose Portocalii.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 425 de grade. Pulverizați 36 de căni de mini-brioșe cu spray de gătit pentru legume.
Aduceți dovleacul, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele la foc mic într-o cratiță medie până când piureul se îngroașă suficient pentru a începe să se lipească de fundul tigaiei, 6 până la 8 minute. Transformați piureul fierbinte într-un castron.
Bateți zahărul brun și uleiul, apoi bateți încet ouăle.
Între timp, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; se amestecă în amestecul de dovleac până se combină.
Împărțiți aluatul între cupele de briose și coaceți până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.
Lăsați să stea câteva minute, apoi transferați mini-brioșele într-o grătar pentru a se răci.
Amestecați ingredientele stropite împreună și stropiți peste brioșe calde.