Miere-Portocaliu Muschiulet De Porc

Muschiulet de porc miere-portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 273 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere De Soia De Porc, Muschiulet De Porc La Gratar Cu Miere, și Miere De Susan Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine cu un bici. Rezervați 2 linguri amestec de marmeladă.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1/4 cană amestec de marmeladă.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1/4 cană amestec de marmeladă.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din tigaie; perie cu rezervat 2 linguri amestec de marmeladă.
Lăsați să stea 10 minute; felie.