Miere De Lavandă Înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de lavandă cu miere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 2774 calorii, 29G de proteine, și 212g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 10,66 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, miere ușoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată De Lavandă Vegană, Miere De Lavandă Înghețată, și Miere-Lavandă Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântână, jumătate și jumătate, miere și lavandă doar la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând ocazional, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați abrupt, acoperit, 30 de minute.
Se toarnă amestecul de smântână printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se aruncă lavanda. Întoarceți amestecul în cratița curățată și încălziți la foc moderat până la cald.
Bateți împreună ouăle și sarea într-un castron mare, apoi adăugați 1 cană de amestec de smântână fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă în amestecul de smântână fierbinte rămas în cratiță și se gătește la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, aproximativ 5 minute (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă cremă prin sită în vasul curățat și se răcește complet, amestecând ocazional. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 3 ore.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări.
* Pentru a răci rapid crema după strecurare, puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați până la răcire. * Custard se poate răci până la 1 zi înainte de îngheț. * Inghetata pastreaza 1 saptamana.* Disponibil la Penzeys (800-741-778
și Kalustyan (800-352-3451).