Miere și piele de fructe de caise

Miere și piele de fructe de caise
Miere și piele de fructe de caise este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 7 ore. Dacă aveți caise, miere, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Piele De Fructe De Caise Și Lavandă, Apple Scorțișoară Fructe Piele, și Scorțișoară și piele de fructe de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați amestecul într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Așezați cratița la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1 3/4 până la 2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați într-un recipient rezistent la căldură cu gura de scurgere sau reveniți la ulciorul de blender curățat și uscat.Turnați încet amestecul pe covorul de copt, urmărind interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați amestecul rămas în marginile dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți amestecul pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața amestecului, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista