Meyer Lemon Pui Piccata

Meyer Lemon Pui Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meyer Lemon Chicken Piccatan. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie meyer, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia meyer, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon Chess Pie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Piccata Cu Lămâie-Pui, și Piccata De Pui Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Împărțiți jumătățile de piept de pui pe jumătate orizontal pentru a forma 4 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
2
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare cotlet la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
3
Presărați cotletele uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc; Cotletele de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 2 tăițe în tigaie și faceți 2 minute. Întoarceți cotletele; saut timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți cotletele din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de unt și 2 tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă bulionul de pui; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand amestecul de bulion se reduce la 2 linguri (aproximativ 4 minute). Se amestecă sucul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CapereCapere
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista