Medalioane din carne de porc caise

Medalioane din carne de porc caise
Medalioane de porc cu caise ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD per porție. Acest fel principal are 236 de calorii , 24 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar măcinat, muschi de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 54% . Încercați Medalioane de porc în stil cubanez , Medalioane de pui și salată de fructe și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bucurați feliile de porc cu un ciocan de carne la 1/2 inch. grosime. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu. Rumenesc carne de porc pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați în tigaie conservele, ceapa verde, oțetul, muștarul și untul rămas; aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a desprinde bucățile rumenite din tigaie. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 3-4 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
ConservăConservă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista