Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe

Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe
Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 232 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port, și Medalioane de porc cu reducere picantă de rodie-afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 12 (1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați suc, cireșe, vin și oțet în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
OțetOțet
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Întoarceți carnea de porc în tigaie, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista