Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe
Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 232 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port, și Medalioane de porc cu reducere picantă de rodie-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 12 (1 inch grosime).
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc, cireșe, vin și oțet în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 2 minute.
Combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Întoarceți carnea de porc în tigaie, întorcându-vă la strat.