Mazărea picantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 91 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți mazăre, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Arhar dal {mazăre despicată galbenă / Toovar dal} cu temperare picantă, Mazăre despicată și cozi de porc, și Miel Persan Cu Mazăre Despicată.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, încălziți apa și mazărea până la fierbere. Se fierbe neacoperit 2 minute; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute sau până când mazărea este fragedă, dar nu moale; scurgere.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti gingerroot, sare, turmeric, chimen si ceapa in unt aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă mazărea până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Turmeric
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată