Reteta de mazare de zapada cu nuci de pin si menta poate fi facuta în aproximativ 11 minute. Această rețetă face 2 porții cu 295 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 178 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Cuscus cu ierburi cu mazăre și nuci de pin, Mazăre de zahăr cu nuci de pin și usturoi, și Rețetă de nuci de pin cu porumb și mazăre dulce (????????) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați mazărea de zăpadă, usturoiul și nucile de pin. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul. Gatiti 1-2 minute, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Inele De Ardei Roșu Dulce
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Nu doriți să gătiți prea mult mazărea de zăpadă sau vor deveni moale. Ar trebui să fie încă puțin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
4
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul de susan și frunzele de mentă tocate.