Mazăre și morcovi Herbed este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 105 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, morcovi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi Cu Ierburi, Morcovi Cu Ierburi Picante, și Caise cu ierburi și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Odată ce untul face spumă, adăugați morcovi și șalotă și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gătiti, amestecând ocazional, până când șalotele sunt translucide și moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ceapă Eșalotă
Morcov
Unt
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați apă și continuați să gătiți până când lichidul se evaporă și morcovii sunt fragede, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
3
Adăugați mazărea și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
4
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se servește.