Mascarpone Și Gnocchi De Lămâie Cu Sos De Cimbru De Unt
Rețeta Mascarpone și Gnocchi de lămâie cu sos de cimbru de unt ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 713 calorii, 21g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gnocchi cu sos de cimbru de unt, Gnocchi de cartofi cu sos de lămâie-cimbru, și Mascarpone și Gnocchi de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați brânza mascarpone, parmezanul, sarea, nucșoara, coaja de lămâie, oul și gălbenușul de ou într-un bol. Bateți împreună folosind un mixer de mână la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în făină până când amestecul formează un aluat moale.
Presărați o tigaie de plăcintă sau o foaie de copt cu margini cu făină. Aruncați bucăți de aluat de 1 linguriță în tigaia cu plăcintă folosind 2 linguri mici. Agitați ușor tigaia pentru a acoperi aluatul cu făină. Rotiți ușor bucățile de aluat în forme ovale.
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la foc mic.
Pentru sos: între timp, gătiți untul și sarea într-o tigaie medie grea până când începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați frunzele de cimbru. Pune deoparte.
Adăugați cu grijă gnocchiul, în loturi, în apa fierbinte. Gnocchi ar trebui să se scufunde și apoi să plutească în vârf. De îndată ce gnocchiul începe să plutească, gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Transferați în untul de cimbru fierbinte din tigaie folosind o lingură pliată. Aruncă la haină.
Puneți gnocchi și sosul de unt în boluri puțin adânci. Se acoperă cu Pecorino Romano și se servește.