Maryland pui prăjit cu sos de smântână
Maryland Fried Chicken cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1076 calorii, 70g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Maryland Pui Prăjit Cu Sos De Lapte, Maryland Fried Chicken, și Friptură de pui prăjită cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de făină cu sare și piper într-o pungă mare de plastic sigilabilă (1 galon), apoi sigilați punga și agitați pentru a combina.
Întoarceți bucățile de pui în lapte într-un castron, apoi adăugați puiul în amestecul de făină și sigilați punga (aruncați laptele). Agitați pentru a acoperi și lăsați să stea în pungă în timp ce uleiul se încălzește.
Încălziți uleiul în tigaie la foc moderat până când se înregistrează 360 de grade F pe termometru (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Adăugați puiul, părțile pielii în jos și gătiți, acoperite, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul cu clești și gătiți, acoperit, încă 5 minute.
Transferați puiul cu clești pe o farfurie.
Se toarnă grăsimea din tigaie într-un vas rezistent la căldură (pentru a se răci înainte de a se arunca) și se adaugă 1/2 cană de apă în tigaie. Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus și gătiți, acoperit, la foc moderat, răsturnând de două ori, până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Se toarnă și se aruncă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură, apoi se amestecă 1 lingură de făină în grăsimea rămasă și se gătește la foc moderat, amestecând, 2 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți, răzuind bucăți maro, 2 minute.
Adăugați jumătate și jumătate, șoptind și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este gros și cremos, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper și lingură peste pui.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.