Marocan-Bomboane De Curmale
Bomboane marocan-data ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline marocane uscate, miere, curmale umede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tagine de pui marocan și curmale, Salată Marocană De Morcovi Și Curmale, și Pui marocan cu cuscus de curmale mentolat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți migdalele feliate pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 4 minute, până devin aurii.
Lasă migdalele să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, măcinați fisticul într-o pulbere grosieră.
Transferați pudra de fistic pe o farfurie.
Se adaugă migdalele prăjite în procesor și se macină până la o pulbere grosieră.
Adăugați nucile, curmalele, măslinele, ghimbirul, mierea, coaja de portocală, scorțișoara, cardamomul, apa de flori de portocală și sarea și procesați într-o pastă.
Scoateți linguri puține din amestecul de curmale și rotiți-le în bile.
Rulați bilele în pudra de fistic pentru a le acoperi complet și serviți.